Quantcast
the stream DAILY VIRAL

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Τα Ελληνικά virals που μας έδωσε το 2014 και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Έλληνες “διάσιμοι” σταματησαν πολέμους, το AIDS ήταν κάτι πανέμορφο και η Τσιμιτσιλή είδε κύκλους


Lee Shaw · 31 Δεκεμβρίου 2014

Τι παρανοϊκή χρονιά – και τι καλά που υπήρχε το Luben για να την καλύψει. Τώρα που το 2014 περνάει στην ιστορία, ας θυμηθούμε μαζί αυτά που μας ενθουσίασαν περισσότερο φέτος:

 

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν γίνει κυριλέ

τσιμτσιλή rave

Την ίδια χρονιά που απέκτησε πρωινή εκπομπή και έγραψε το “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” στην (ακόμα πιο) κατινίστικη εκδοχή του, η Σταματίνα είδε το ίντερνετ να ξεθάβει ενθουσιασμένο μια μονοσέλιδη συνέντευξη της σε ρεϊβάδικο περιοδικό των 90s, όπου τίποτα από τα παραπάνω δεν φαινόταν πιθανό.

 

(Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβλεπε κύκλους να πηγαίνουν έτσι)

 

 

 

Βασίλειος Παπαδόπουλος: ο πιο SWAG υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

1782164_600269503387830_1927563420_n

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του φετινού Μαϊου είδαν πάνω από 85.000 συνανθρώπους μας να κατεβαίνουν υποψήφιοι σε κάθε πολή και χωριό. Στο Luben μαζέψαμε με τη βοήθειά σου κάποιους από τους πιο γραφικούς σε αυτό το open thread, άλλα υπήρχε ένα συγκεκριμένος που ξεχώρισε με χαρακτηριστική ευκολία: ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, υποψήφιος στο Δήμο Περιστερίου.

Τόσο ανοιχτά χαβαλές που από γραφικός μετουσιώνεται σε γλυκούλη και ατομάρα, ο μίστερ Βασίλειος ανέβαζε στη σελίδα του στο Facebook εκπληκτικές εικαστικές συνθέσεις self-promotion, με θεματική που κυμαινόταν από τη σχέση με το ωραίο φύλο (όπως στη φωτό παραπάνω), μέχρι τους κουραμπιέδες και τη σχέση τους με τον Τόνι Μοντάνα.

 

(O Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι ο καλύτερος δημοτικός σύμβουλος που θα βρείτε εκεί έξω)

 

 

 

… και ο Ευγένιος Φέκκας, o πιο badass υποψήφιος

φέκκας

Ο άνθρωπος που έκανε να ακούγεται το όνομα του Μίλτου Μπαντή και να κόβεται το γάλα από τις αγελάδες, ο τρόμος του λόου ποστ, ο Γιάννης Αλεξίου του Βύρωνα: ο Γιουτζίν Φέκκας το πήγε σε άλλο λέβελ.

 

(Ο Ευγένιος Φέκκας είναι ο Τελευταίος των Σκληρών Δημοτικών Συμβούλων)

 

 

 

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου προτιμούσε Γιάρνι στα αριστερά

χατζηστεφάνου

Ίσως το 2014 να έφερε μια κάποια ωρίμανση στα ελληνικά social media. Ίσως κάπως όλοι να σκεφτήκαμε κάποια στιγμή “οκ, έχουμε πει πολλά κατά καιρούς για να πάρουμε λάικ, μήπως να μαζευτούμε λίγο”. Ίσως αυτό το ποστ του Κατέλη των εικαστικών, με αφορμή μια ολοσχερώς άσχετη διαφήμιση, να ήταν εκείνη η στιγμή.

 

(Όταν ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου γνώρισε τον Τάκη Φύσσα)

 

 

 

Ο Μάριος Γαλανάκης έφερε πίσω το σέξι

γαλανάκης

Είναι η εποχή που όποιος έχει μια σύνδεση στο ίντερνετ και ελεύθερο χρόνο, μπορεί να δηλώσει εντρεπρενέρ και να αρχίσει να πουλάει κάτι, οτιδήποτε. Ο Μάριος Γαλανάκης, μουσειολόγος στο επάγγελμα και άξιος για μουσειακό έκθεμα στην εμφάνιση, αποφάσισε να πουλήσει το αρχαιοελληνικό του κάλλος. Μέσα σε ένα μήνα ο ερεθιστικός Μάριος πρόλαβε να ομορφύνει το Facebook με τη σελίδα του “Next Top Model”, να γνωρίσει την αποθέωση από το Luben και να εμφανιστεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Καθόλου άσχημα για τον Ντέρεκ Ζουλάντερ της Πάτρας.

 

(Είναι ο Μάριος Γαλανάκης το Next Big Thing του παγκόσμιου μόντελινγκ;)

 

 

 

Η Σοφία Βεργκάρα και τα υψηλά στάνταρ του Έλληνα εραστή

tumblr_n7a6id1APT1r5lbrso1_1280

Intern κομπιουτεράς σε κάποιο γραφείο του Χόλιγουντ ετοιμάζεται για το lunch break του. Του έχει μείνει μόνο μια αγγαρεία ακόμα: να κάνει update στο λογαριασμό της Σοφία Βεργκάρα. Σε λίγες ώρες η Κολομβία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο πρώτο ματς του Βραζιλιάνικου Μουντιάλ. “Χμ…” σκέφτεται ο ίντερν, “ευκολάκι”. Τα υπόλοιπα είναι (τριχωτή, πουτσαράδικη, εθνόκαυλη) Ιστορία.

 

(H Σοφία Βεργκάρα ευχήθηκε μέσω facebook για τη νίκη της Κολομβίας και όλοι οι Ελληνάρες βάλθηκαν να σχολιάσουν από κάτω)

 

 

 

Ο Τάκης Τσουκαλάς και η βαζελοκαρέκλα του

Τη χρονιά που οι γηπεδικοί κατέλαβαν τα Λιμενικά Ανάκτορα, η απότομη προσγείωση του Τάκη Τσουκαλά μετά από παρταρχίδικη χορογραφία ήταν το κερασάκι μιας τηλεοπτικής επιστροφής που ενθουσίασε και μας έκανε να μην ξέρουμε ποιο χαϊλάιτ της να πρωτοδιαλέξουμε.

 

(O Tάκης Τσουκαλάς κερδίζει πέναλτι στη νέα του εκπομπή)

 

 

 

Η Νάταλι Ριάρ που κούφανε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Το μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;” της χρονιάς. Κατάλαβε “aids”= “βοηθάει” λόγω που στην Κύπρο τα μιλάνε μισοαγγλικά; Έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό; Ήταν αγχωμένη και χαζούλα και τα ‘μπλεξε; Όπως και να ‘χει, η απάντηση, η προσπάθεια της παρουσιάστριας να το σώσει και η επιμονή της γλυκιάς Νάταλι στο πόσο γαμάει να έχεις έιτζ, μας τηγάνισαν τα μυαλά.

 

(Feel Fantastic: “Εάν μου έλεγε κάποιος πως έχει AIDS θα ενθουσιαζόμουν”)

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να τη λέει στον πατέρα του Τζον Μπόναμ

Attention whore; Ψυχοπαθής; Ένα glitch στο Μάτριξ; Ό,τι και να είναι, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέτος το έβαλε στόχο να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του και το κατάφερε – με μικρό τίμημα το ότι κάπου στην πορεία του κατούρησε την καράφλα ένας χοντρός. Αν υπάρχει μια στιγμή που συμπυκνώνει την hatewatch εμπειρία του δελτίου του, ήταν τα 4,5 λεπτά τα οποία αφιέρωσε στην επέτειο θανάτου του ντράμερ των Led Zeppelin. Τόσο αμήχανο και τόσο ζορισμένο, που ο θεατής έσφιγγε τα δόντια άθελά του άλλα δεν μπορούσε να πάψει να παρακολουθεί. Επιτυχία;

 

(Ο Μπογδάνος ροκάρει με Led Zeppelin)

 

 

 

Οι φαν της Lady Gaga που δίνουν το μέτρο του fabulous

Ήταν η συναυλία της χρονιάς (εύκολο για μια χρονιά που το Rockwave είχε Μποφίλιου) και ένα ακόμα γεγονός για το οποίο οι πάντες είχαν απόλυτη και έντονη άποψη. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν το έθεσε καλύτερα από τα ζαβά που είχαν στηθεί κάτω από τη “Μεγάλη Βρετανία”.

 

(Οι Έλληνες φανς μιλούν για τη Λαίδη Γκάγκα)

 

 

 

Το βράδυ που ούτε ο γίγαντας Μπιστικέας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΓΗ

Αφού είναι γατάκια. Σπάσ’ το να ξεθυμάνεις.

 

(Η τελευταία εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου είναι ο λόγος που θέλουμε να μετακομίσουμε στην Καλαμάτα)

 

 

 

Σε έναν πιο δίκαιο κόσμο, η Μελίνα Τσιλιμίγκρα θα ήταν εδώ και χρόνια σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ

Σε μια χρονιά που το θέμα με τα Ελγίνεια εκτροχιάστηκε όσο ποτέ άλλοτε (με τον πανζουρλισμό για την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν και τον εξευτελιστικό “Πρόμαχο”), ένα φτωχομπινεδιάρικο βίντεο πρώην πολιτεύτριας του ΛΑΟΣ έδωσε την πιο ακριβοδίκαιη εικόνα των ελληνικών διεκδικήσεων.

 

(Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα έχει θέμα με τα Eλγίνεια Μαρμάρα και διαμαρτύρεται)

 

 

 

Εκεί που αποτυγχάνει ο Τζο Μπάιντεν, έρχεται η Κέλυ Κελεκίδου

Παραμένει εξίσου ανεξήγητο με την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε – πάντως είναι αλήθεια πως ο πόλεμος λίγο καιρό μετά σταμάτησε.

 

(Ουκρανοί παθαίνουν κατάθλιψη από το μήνυμα των «Διάσιμοι Έλληνες», σταματούν τις συγκρούσεις)

 

 

 

Το “Γεωργούντζος+Αντρέα άνεργος” έσπασε το Ελληνικό ίντερνετ

Μπορεί η μεταφυσική κωλάρα της Κιμ Καρντάσιαν να ήταν αυτό που επιχείρησε να διαλύσει το διεθνές ίντερνετ, άλλα στην Ελλάδα το βίντεο στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν οι δύο πιο θρυλικές περσόνες κάτω-από-το-αυλάκι ήταν αρκετό για να μας βραχυκυκλώσει και να θέσει το σημαντικό ερώτημα: έχει νόημα να ανησυχούμε για την υγεία του Αντρέα, ή υπάρχει ένας (οχταψήφιος) αριθμός μπυρών πάνω από τον οποίο ο ανθρώπινος οργανισμός απλά δεν χαμπαριάζει;

 

(Η συνέντευξη του Ανδρέα του Άνεργου στον Σωτήρη Γεωργούντζο είναι ό,τι πιο καλτ θα δεις σήμερα)

 

Best of internet